Sztárok

Szexuális zaklatással vádolták meg Dustin Hoffmant

Most Dustin Hofmannt vádolták meg szexuális zaklatással, az állítólagos eset 1985-ben történt. A színész most bocsánatot kért.

Tovább dagad a hollywoodi szexuális zaklatási botrány: hat nő, köztük Olivia Munn színésznő Brett Ratner filmrendezőt, egy írónő pedig Dustin Hofmannt vádolta meg szexuális zaklatással, támadással.

Anna Graham Hunter írónő a The Hollywood Reporter című filmes szaklapban azt állította, hogy az 1980-as években Dustin Hoffman fogdosta őt Az ügynök halála című tévéfilm forgatásakor, „szexről beszélt nekem és előttem”.

Az Oscar-díjas színész szerdán közleményben kért bocsánatot „mindenért, amit elkövethettem, és ami kényelmetlen helyzetbe hozhatta őt”.

A Los Angeles Times amerikai napilap szerint Olivia Munn arra panaszkodott, hogy amikor 2004-ben felkereste Brett Ratnert Az utolsó gyémántrablás című filmjének forgatáskor, a rendező a jelenlétében végzett önkielégítést lakókocsijában. Munn az esetről már írt Ratner megnevezése nélkül egy 2010-ben kiadott esszégyűjteményében. A Los Angeles Times beszámolt más esetekről is, amikor a rendező agresszívan közelített színésznőkhöz, egyeseket még a mellékhelyiségbe is követett.

A Ratnerrel szerződésben álló Warner Bross filmstúdió közölte, hogy „tudatában van a Los Angeles Timesban felmerült vádaknak, és vizsgálja a helyzetet”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top