Sztárok

Véget ér a Kártyavár a Kevin Spacey-botrány miatt

A sorozat hatodik évadát most forgatják Baltimore-ban. A Kártyavár befejeződésével a Netflix keresi, miként pótolhatná egy testvérsorozattal közkedvelt szériáját.

A hatodik évaddal véget ér a Kártyavár című népszerű amerikai sorozat. A Netflix hétfőn közölte, hogy a közelgő hatodik lesz a Kártyavár utolsó évada. A bejelentést az után tette, hogy a sorozat főszereplőjét, Kevin Spacey-t Anthony Rapp szexuális zaklatással vádolta meg, mire az Oscar-díjas színész elnézést kért, valamint bejelentette, hogy meleg.

A Netflix és a sorozat producere, a Media Rights Capital hétfőn közös közleményében “mély aggodalmának adott hangot” a sorozat sztárját ért vád miatt. Közölték, hogy találkoztak a sorozat stábjával és színészeivel, hogy megvitassák a helyzetet. Spacey nem volt jelen a forgatási napon – tették hozzá.

A sorozat hatodik évadát, amelyről már korábban eldöntötték, hogy az utolsó lesz, most forgatják Baltimore-ban. De a Netfilx keresi egy spinoff lehetőségét – tették hozzá.

A közös közlemény szerint a producerek és a Netflix vezetői igyekeztek biztosítani a színészeket és a stábot arról, hogy “támogatják őket, biztonságban vannak”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top