Sztárok

Ungár Anikót sokkolta a látvány

Nem számított arra senki, hogy ilyen reakciót vált ki Ungár Anikóból a látvány. Persze arra, hogy a bűvész kisebb sokkot kapott, van magyarázat.

Elképesztő kihívással kell szembenéznie Ungár Anikónak a Konyhafőnök VIP mai adásában. Ezúttal egész gyöngytyúkkal kell dolgozniuk a versenyzőknek, ami nemcsak meglepi őket, de Anikót egyenesen sokkolja.

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP Ungár Anikó

A bűvész ugyanis húsz éve a vegetáriánusok táborát gazdagítja. Bár családja kedvéért olykor készít különböző húsfajtákat is, ez az alapanyag nem tartozik a kedvencei közé. „Jézusom! Azért is mondom ezt, mert én magam nem eszem húst. Lényegében csak húsz éve nem. Halakat eszem, de persze az ízeket ismerem. Azt mondják, hogy nagyon jól” – mondta Ungár Anikó, aki óriási hajrába kezd majd, hiszen nemcsak a gyöngytyúkon kell felülkerekednie, hanem egy cukkinimártáson is.

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP Ungár Anikó

„A cukkinimártással nagyon megküzdöttem. Nem találtam a keményítőt, így lisztet tettem bele. Lehet, hogy ezt nem kellett volna” – árulta el Anikó, aki igyekszik mindent beleadni, hogy versenyben maradhasson. Hogy ez sikerül-e neki, kiderül a mai Konyhafőnök VIP-ből 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top