Sztárok

Ezek a sztárok keresik a legtöbb pénzt a haláluk után

Elképesztő, mennyi pénzt keresnek egyes sztárok még a haláluk után is. Úgy tűnik Michael Jacksonnak ezen a listán is bérelt helye van, ugyanis évek óta ő a legjobban kereső elhunyt híresség.

Évről évre összeállítja a Forbes magazin a legjobban kereső elhunyt hírességek listáját, amelynek első helyezettje már öt éve ugyanaz a megboldogult sztár:

Michael Jackson

A 2011-ben elhunyt Michael Jackson az elmúlt évben 75 millió dollárt (20 milliárd forintot) „keresett” egy új válogatáslemez, a Cirque du Soleil Las Vegas-i show-ja és az EMI zenei kiadóban való részesedésnek köszönhetően.

Második helyezett Arnold Palmer golflegenda, akinek a nevét egy arizonai limonádé és jeges tea viseli. Az üdítők értékesítése idén 40 millió dolláros (10,7 milliárd forintos) bevételt hozott.

A dobogó harmadik helyén 38 millió dolláros bevétellel Charles Schulz, a Charlie Brown- és Snoopy-képregények alkotója áll.

A listán Elvis Presly a negyedik helyre fért fel 35 millió dolláros éves bevételével, míg Bob Marly szerény 23 millió dollárjával csak az ötödik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top