Sztárok

Vajna Timinek mindene kilátszik halloweenjelmezéből

Vajna Timit ismerve biztosak voltunk benne, hogy halloweeni jelmeze nagyot üt majd. Nos, nem lőttünk mellé, előbb egy rajzfilmikon, majd egy nyuszi bőrébe bújt.

Ki ne emlékezne Jessica Rabbitre, a Roger nyúl a pácban szexi énekesnőjére, aki szexi, vörös ruhába bújva bűvölte el a közönségét? Nos, Vajna Timi biztosan, hiszen ezt a karaktert személyesítette meg halloweenkor. A filmmogul felesége visszatért Amerikába, a belépője pedig elég jól sikerült, ahogy tőle megszokhattuk, most is nagyon szexi volt. A dekoltázsát és a combját is megvillantotta egy dögös estélyi ruhában, és még a pink színű haj is jól állt neki. 

Ez csak az első kör volt, hiszen egy másik buliban már nyuszinak öltözött, méghozzá elég merészen alakította a figurát. Andy Vajna felesége egy amerikai barátnőjével pózolt, a csodás képhez pedig még Zimány Linda is kommentelt, akivel egyébként Timi elég sokat lóg együtt mostanság. 

My baby bunny @miss_e_t 💖🐾 #halloween #halloweencostume #bunny #la #love #livetenthousand

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top