Sztárok

Stohl Andrásnak rosszul esik, hogy drogosként tekintenek rá

Elképesztő héten van túl Stohl András: először szexuális zaklatás témában tett nyilatkozatától állt el a szavunk, legutóbb pedig arról beszélt, mennyire fáj neki, hogy kokainos balesetére emlékeztetik.

„Soha nem fogom tudni levetkőzni azt a billogot, hogy én egy drogos alkoholista vagyok, meg börtöntöltelék és családelhagyó” – mondta a Blikk szerint a Class FM reggeli műsorában a színész, az emberre aggatott bélyegek témája kapcsán saját magával példálózva.

„Történt velem olyan, hogy egy szórakozóhelyen bátor fiatalok utánam szóltak, hogy »hé, nincs nálad egy kis ko­kain?«, ami nem esett jól. Nekem ez fáj, bármilyen jó pofát is vágok hozzá. Felvállalom, mást nem is nagyon tudnék tenni, de nem tudom, hogy lehet ezt kezelni” – mesélte a színész. Mint ismert, hét évvel ezelőtt Stohl András kokain hatása alatt okozott súlyos közúti balesetet, mely után öt hónapot börtönben töltött.

„Úgy veszem észre, a rám sütött billog érdekesebb annál, mint amit színészként avagy műsorvezetőként művelek. Több színházi főszerepet játszottam, számtalan show-t vezettem, mégis mindig visszarúgnak a gödörbe” – tette hozzá Stohl András, akinek műsorvezetői munkájáról nekünk a „főnökök mindenhol halálra dugják a beosztottakat” kommentje jut eszünkbe a Marton-ügy kapcsán, bár ő valószínűleg nem erre gondolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top