Sztárok

Csősz Boglárkát nem ismertük fel 14 évvel ezelőtti fotóján

Csősz Bogi tegnap este Hajdú Péter vendége volt az Esti frizbiben, ahol egy szexi hastáncot lejtett. Most megmutatta, hogy ment ez neki 14 évvel ezelőtt.

Csősz Boglárka vallomása, miszerint az apja alkoholista volt, és kezet emelt az anyjára, egy országot megdöbbentett. A színésznő Hajdú Péter Esti frizbijében ismerte be, hogy nehéz gyerekkora volt. Úgy látszik, Bogi a nagy vallomások embere, korábban például azt is elmondta, hogy miért nem szeretne gyereket szülni milliárdos férjének, és hogy szereti provokálni a népet, hiszen szerinte őt ez viszi előre. A tegnapi műsorban egy szexi táncot is lejtett Hajdúnak, ma pedig megmutatta, hogy nézett ki, amikor először hastáncolt 2003-ban. Hát, mi nem nagyon ismertük fel!

„Emlékszem, amikor Sertab Erener »Everyway that I can« című videoklipjében táncoltam, 2003-ban. Abban az évben ő nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált” – nosztalgiázott Bogi, és a nagyszerű kisfilmet is csatolta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top