Sztárok

Botrány Aradszky búcsúztatásán: nem hiszi el, mit csinált Karda Bea

Tiszteletlenséggel, kegyeletsértéssel vádolják Karda Beát azért, ahogy kollégája búcsúztatásán viselkedett.

Rajongói, a pályatársak és családja szombaton vettek búcsút Aradszky Lászlótól. A 83 évesen, tragikus hirtelenséggel elhunyt zenész búcsúztatása a budapesti Szent István-bazilikában volt. A gyászszertartás előtt déltől háromig róhatta le tiszteletét a publikum Aradszky felravatalozott hamvai előtt.

A szertartás kezdetére még így sem sikerült odaérnie Karda Beának, aki a késést még azzal is tetézte, hogy nekiállt a templom közepén interjút adni egy tévéstábnak – írja a Bors. Egy biztonsági őr rájuk is szólt, de Karda nem zavartatta magát, és befejezte az interjút. Az interneten több komment kegyeletsértéssel vádolta az énekesnőt.

„Senkit nem zavartunk, nem a sorok között álltunk, hanem a szélén. Merő rosszindulat és gonoszság az a feltételezés, hogy zavartam. Egyszerűen az történt, hogy a többi művész már bent ült, én pedig kicsit később érkeztem, ezért engem talált meg a kamera, hogy mondjak valamit Laciról. Mindössze tíz másodpercig tartott az egész, és halkan beszéltem” – adta elő a saját verzióját a lapnak Karda Bea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top