Sztárok

Cseke Katinka az életéért küzdött

Cseke Katinka őszintén mesél arról, hogy mennyire nehéz volt az a feladat, amit elvállalt. Az Ázsia Expresszről vallott kendőzetlenül a Borsnak a színésznő.

„Azt mondták, ez nagy kirándulás lesz, négy országon át, ha minden jól megy. Amolyan ázsiai El Camino. Vicces lesz. Vicces lett. A nézőknek. Mi aztán rájöttünk, hogy ez egy túlélőshow. Mert az. Borzasztóan kemény, fárasztó, átlag negyvenhat fokban, százszázalékos páratartalomban menni. Képzelhetik, tíz-húsz kiló túlsúllyal, a tíz-tizenöt kilós hátizsákkal, amikor megérkeztünk a negyvenkét fokos Vietnámba” – mondta Cseke Katinka, aki hozzátette, az út során volt olyan, hogy két és fél napig nem evett.

Az életemért küzdöttem. Próbáltam eljutni A-ból B-be. A műsorból majd kiderül, hogy ez tényleg nem egy luxusút. Miután kikapcsolták a kamerákat, nem költöztünk át egy szállodába, a helyieknél aludtunk, ahogy tudtunk” – mondta a színésznő a kemény megpróbáltatásról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top