Sztárok

Nem ünnepli magát a 70 éves Szacsvay László

A Jászai-díjas, érdemes és kiváló művész, a Nemzet Színésze, Szacsvay László nagyon hálás a köszöntésekért, de nem szereti magát ünnepelni.

„Nem tudok róla, hogy lesz ünneplés, a színházba is csak jövő héten megyek be” – mondta a Borsnak a 70 éves Szacsvay László. A Nemzet Színésze a lapnak elárulta, számára nem nagy öröm ez a hetvenes szám. „Gondoljon csak bele, gombócból például rengeteg” – mondta a lap munkatársának.

Szacsvay László beszélt arról is, hogy nem ünneplős típus. „Másokat szeretek ünnepelni, magamat kevésbé. Ráadásul, mit ünnepeljek rajta? Megszületik az ember, és eltelik hetven év. Elég gyorsan. Néha azért sietettem volna az időt, matekórán például, de aztán rájöttem, nem szabad, mert úgyis megy az magától. Azért köszönöm a köszöntést, sétálok tovább a kutyámmal.

Szacsvay László születésnapjára egyébként megható videóval készültek kollégái a Katona József Színházban. A 10 perces köszöntésből többek között kiderül, miért ő a színház eltűnőművésze, ahogy az is, hogy remekül rendel görögül egy görög étteremben, ha arról van szó. Íme:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top