Sztárok

Pápai Joci roma származása gond volt

A Sztárban sztár szereplőjeként is sokszor emlegeti a feleségét Pápai Joci, és most arról is meséltek, mennyi mindent kellett tenni a kapcsolatukért.

Az Eurovízió idején már sok cikk jelent meg arról, hogy milyen boldog már több mint egy évtizede Pápai Joci és Anita. Amióta pedig a Sztárban sztár megy, nincs este, hogy Joci ne emlegetné a feleségét, akivel az eddigi történetek alapján meseszerű a szerelmük. Most a BEST magazinból kiderült, hogy megküzdöttek ezért a kapcsolatért. 

Pápai Joci és a felesége, Anita a gyerekeikkel: Hanna és Zalán is művészlelkek, mint az énekes
fotó: Facebook/Pápai Joci

„A szüleim áldásukat adták ránk, a nagymamám azonban végigsírta az esküvőnket, ahogy közeledett az igen kimondása, annál hangosabban zokogott” – kezdte Pápai Joci felesége, aki elmesélte, hogy a családban akadtak olyan rokonok, akiknek nem tetszett, hogy egy roma fiút választott magának.

Megint másoknak az volt a probléma, hogy túl fiatalon álltak oltár elé. 

Nekem soha nem okozott gondot, hogy a férjem roma, én meg nem, az elmúlt másfél évtizedben nem vettem észre, hogy az emberek másként néznek ránk emiatt.

A gyerekeiket is úgy nevelik, hogy legyenek büszkék arra, hogy vegyes kapcsolatból származnak. Mivel 15 éve vannak együtt, és a szerelmük töretlen, ők már mosolyogva mesélnek arról, milyen nehézségeik voltak, és azt is elárulták, hogyan randevúznak még manapság is. Mindez a BEST magazinban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top