Sztárok

Hujber Feri ellen körözést adhatnak ki

Hujber Feri és felesége, Cynthia se veled, se nélküled kapcsolata véget ért, a színész nem gördít akadályt a válás elé, de megint megnehezíti az asszony dolgát. Végül csúnyán megütheti a bokáját.

Ha a tévében látnánk Hujberék elmúlt hónapjaiból írt szappanoperát, azt gondolnánk, hogy meglódult az írók fantáziája. A színész felesége évek óta tűrt, és reménykedett abban, hogy egyszer jobbra fordul minden. De nem így lett. Most már a két gyereke érdekében is szeretne minél hamarabb pontot tenni a házassága végére, ám ez nem is olyan egyszerű.

Hujber Feri egy hónappal ezelőtt Kanadába költözött, nem sokkal azután, hogy a színész felesége, Cynthia beadta a válókeresetet. Bár sok időbe telt, mert ahogyan a BEST magazinból kiderült: Cynthia hosszú hetekig teljesen a padlón volt, és szinte belebetegedett a Hujber Ferivel való csatározásba. 

Mivel a helyzet nem egyszerű, nem csupán a válásról szól az ügy, hanem testi sértésről is, ezért érthető, hogy a színész szeretne távol maradni az eljárástól. A kanadai utazása azonban nem oldja meg a helyzetet. „Ha tartósan akadályozza az eljárást, úgy elfogatóparancsot adhatnak ki ellene” – mondta a magazinnak a megkérdezett ügyvéd. 

Részletek a Bestben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top