Sztárok

Úgy látszik, Berki Krisztián cuki is tud lenni

Berki Krisztián nem éppen arról híres, hogy cukiskodik, bár amikor Natival posztol közös képet, akkor egy pillanatra mindenki megszereti. Nos, most egy másfajta fotót osztott meg, a rajongói pedig ezt is imádták.

Berki Krisztián jelenleg egyedülálló (vagy ki tudja éppen?!), hiszen nemrég szakított Hódi Pamelával, rögtön azután, hogy nyárra tervezett esküvőjüket lemondták. A showmannek új hobbi után kellett néznie, hogy lefoglalja magát: mostanában fenevadakkal pózol. Na jó, a képén látható kis tigris nem éppen egy agresszív fenevad látszatát kelti, de úgy gondoljuk, hogy Berki ezen a képen éppenséggel nagyon emberségesnek hat. 

Sunny 🐾 #kistigris #sunny #tiger #aberkilife #aberki

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Úgy látszik, a nőknek bejön, ha férfiak cuki állatokkal, vagy gyerekkel pózolnak, hiszen az egykori focista legutóbb akkor kapott ennyi lájkot és elismerő kommentet, amikor a kislányával, Natival volt egy képen. Mondd meg te, hogy szerinted ezen a fotón milyen ember benyomását kelti a Berki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top