Sztárok

Fiút vár Kardos Eszter, a Barátok közt volt színésznője

A Barátok közt egykori színésznője nem számított rá, hogy ilyen hamar teherbe esik. A babahír felgyorsította az eseményeket: most már menyasszony, az esküvőre viszont csak a gyerek születése után kerül sor.

Kardos Eszter szerelme, Rúben már egy ideje tervezgette a lánykérést, arra azonban nem számított, hogy így felgyorsulnak az események. Így viszont megfordul a sorrend: előbb érkezik a baba és csak utána házasodnak össze. Eszter nagy álma, hogy a gyermeke vigye a gyűrűket az oltárhoz. Azt is elárulta, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

„Most kezdtem el érezni október elején, hogy mocorog a kicsi. A napokban kiderült, hogy kisfiút várunk, akinek egyelőre még nem találtunk nevet. Lánynevekből könnyebb lett volna választani, és Rúben mindig úgy érezte, hogy kap egy szőke királylányt is, és két szép nővel fog élni. Persze nagyon örülünk a kisfiúnak is, és biztosan találunk majd neki megfelelő nevet” – mondta Eszter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top