Sztárok

Fábián Anita a zaklatásról: A kiherélés a megoldás – frissítve

Fábián Anita egy olyan videót osztott meg a szexuális zaklatással kapcsolatban, amitől elakadt a szavunk. Nos, döntsd el te, hogy miként értelmezed az elhangzottakat!

A Marton Lászlót zaklatással vádoló Sárosdi Lilla színésznő kapcsán Fábián Anita kijelentette: teljes mértékben a színésznő mellett áll. A videóban nem teljesen érthető a témák közötti kapcsolat. A Jóban Rosszban egykori színésznője azzal kezdi, hogy a férfiak most ne szólaljanak meg, és biztatja Sárosdi Lillát. „Remélem, hogy ezzel elindítasz valamit” – mondja Anita, akiről azt is megtudtuk, hogy nem néz hátrafelé. Kifejti, hogy az elmúlt időszakban több barátnője is öngyilkos lett, de ő egy erős nő, ezt adta neki a Jóisten. 

Ezután jön egy kis önreklám: „Ha baj van a házasságoddal, ha nem tudod kinek elmondani, ha kihúzták a talajt a lábad alól… Akkor keress meg! Kérlek szépen, keress meg! Ne maradj egyedül egy szobában, és ne juss el addig, hogy bevegyél 2 vagy 3 vagy 4 levél gyógyszert. Egyszerűen üzenj rám, és beszélgetni fogunk!” – mondja a videóban Anita, majd a „burkolt” véleményét is megosztja a rajongókkal. 

A színésznőről tudni kell, hogy még plüsskutyából is nőneműt választ, hiszen azok okosabbak és könnyebben kezelhetőek. „De a szerelem az szerelem, és én első látásra beleszerettem Kókuszkába, a bakkecskébe. Elkezdtünk vele foglalkozni, és lett egy csodálatos, intelligens kecskénk, aki jóban van önmagával, szereti a többi állatot, az embereket. Egy igazi okos kis kecske vált belőle, de aztán ott volt a lába között a két fél kilós here, ami aztán belobbant, beindult az ivarérettség, és egyik napról a másikra elvesztettük Kókuszt. Ekkor egy büdös bunkó, paraszt pasi lett belőle, akit csak a d*gás érdekelt. Ezzel felvette a buta arcát, mintha nem is az én kecském lenne” – folytatta Anita, aki azt is elárulta, hogy ezért úgy döntött, ivartalanítják az állatot. A sztori pedig boldog véggel fejeződött be, hiszen Kókusz ismét kedves a lányokkal.

FRISSÍTVE

Időközben másodszor is lekerült a videó Fábián Anita közösségi oldaláról, így felhívtuk, hogy mégis mi folyik a Facebookján. ,,Most már biztos vagyok benne, hogy feltörik az oldalamat. Egy férfi csoportosulás megosztotta a saját oldalán a videómat, undorító kommenteket hozzáfűzve. Azzal vádolnak, hogy lázítok, és durva szavakkal illetnek. Ez is egyfajta erőszak, hiszen behatolnak a privát oldalamra, ami nem legális.

Hát Magyarországon egy nőnek nem lehet saját véleménye?

Ha van, és kiállunk az igazunkért, megpróbálnak elhallgattatni, mint ahogy az én videómat is folyamatosan letörlik. Nem tudok mást tenni, újra és újra feltöltöm. Úgy gondolom, hogy az üzenetemnek minél több emberhez el kell jutnia. Segíteni szeretnék azokon, akik kétségbe vannak esve, esetleg elveszettnek érzik magukat. Az egyik barátnőm nemrég öngyilkos lett – azt hiszem, ha beszélek vele, ha segítek rajta, talán megakadályozhattam volna. Teljesen nonszensz, ami most történik velem, nőként is van jogom véleményt nyilvánítani” – mondta a NLCafe.hu-nak Fábián Anita. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top