Sztárok

Oroszlán Szonja felelőtlen kijelentése sokakat felháborított

Oroszlán Szonja tegnapi kijelentése, amelyben megvédte Marton Lászlót az őt vádlókkal szemben, hatalmas népharagot gerjesztett. A színésznőt több százan támadják a közösségi oldalán.

Mint megírtuk, tegnap Oroszlán Szonja is megszólalt az utóbbi napok történéseivel kapcsolatban. A színésznő megvédte Marton Lászlót. „Igenis tehetünk róla, ha egy férfi félreért minket” – írta a közösségi oldalán, ez a kijelentése pedig roppant ellenszenves volt sokaknak. Több mint 600-an fejtették ki a véleményüket a poszttal kapcsolatban, a legtöbben azt írták, csalódtak a színésznőben. 

„Kedves Szonja! Én sem szoktam véleményt nyilvánítani a facebookon, de ez az írás felháborító. Ismert emberként igen nagy felelősség megszólalni egy hasonlóan érzékeny témával kapcsolatban…” – írja az egyik kommentelő Oroszlán Szonja bejegyzése alatt, de ez csak egy vélemény a rengeteg közül… Múlt héten robbant a botrány: Sárosdi Lilla bevallotta, hogy Marton László szexuálisan zaklatta – a bejelentésen felbátorodva több színésznő is felvállalta, hogy velük is történt hasonló korábban. A történtek miatt a Vígszínház is sajnálatát fejezte ki, illetve a regnáló igazgató, Eszenyi Enikő is megszólalt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top