Sztárok

Konyhafőnök VIP: Lotfi Begi rosszul lett a forgatáson

Igencsak gyomorforgató élményben lesz része a Konyhafőnök VIP mai versenyfeladatában Lotfi Beginek, aki a végén megfogadja, hogy vegán lesz...

A Konyhafőnök VIP versenyzőinek ezúttal vadhúsokkal és gombákkal kell dolgozniuk, méghozzá úgy, hogy ők maguk döntenek arról, kinek melyik fajta jusson a kínálópultból. Lotfi Begi szeretné elkerülni, hogy az egész, bontatlan vadkacsával kelljen dolgoznia, de a szerencse elpártol mellőle. Olyannyira, hogy a többiek szinte azonnal elkapkodják a kiszemelt húsfajtákat, így Beginek végül Kálmán Olgával kell megküzdenie a vaddisznógerincért.

A versenyzők végül kő-papír-ollóval mérkőznek meg az alapanyagért, ebben Begi alulmarad, így mégis neki kell megbirkóznia az egész vadkacsával. A DJ rosszul is lesz a hús feldolgozása közben. „Recsegett-ropogott a késem alatt minden. Borzasztó volt. Itt van a fülemben ez a hang. Ezt nem akarom még egyszer hallani. Ez olyan volt, mint egy mély zuhanás… Mély zuhanás a kénköves pokolba. Konkrétan öklendeztem. A vér látványa, a belsőségek szaga…nagyon rossz volt. Konkrétan úgy kellett visszafognom magam, hogy ne rakjam ki a róka komát” – mondta Begi, aki mindvégig rosszulléttel küzdött a hús darabolása közben. Hogy végül miként tudott átlendülni ezen, az kiderül a mai adásból 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top