Sztárok

Stohl András rendezte a viszonyát Ancsikával

Nem arról van szó, hogy Stohl András és Ancsika újra egy pár, de rendezett és békés a kapcsolatuk, ez a Sztárban sztárban is jól látszott.

Decemberben lesz egy éve, hogy Stohl András elhagyta Ancsikát.. A kapcsolatból két gyermek is született a most 3 éves András és a 9 éves Franciska. Ancsika többször is kihangsúlyozta, hogy szinte soha nem veszekedtek, András mindig példamutató módon viselkedett otthon, de végül kiderült, hogy egy ideje találkozgat a nála több mint tíz évvel fiatalabb színházi büfésnővel, Évával. Miután SMS-ekkel lebukott, párja válaszút elé állította. A színész úgy döntött, harmadszor is új életet kezd, és elköltözött a családjától – írja a Bors.

Úgy tűnik azonban, hogy szent a béke Ancsikával, és nincs köztük harag. Stohl András  elhívta őket a Sztárban sztár adásába.  Ancsika kislányukkal, Franciskával nézte végig a mű­sort, amely után külön autóval mentek haza. A lap szerint jól látszott, hogy a színész és 2 gyermekének anyja között harmonikus a viszony, nincs köztük harag.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top