Sztárok

Jakupcsek Gabi kiszáll az eddigi életéből, ha megnyeri a Konyhafőnök VIP-t

Nem Jakupcsek Gabriella az első, aki a Konyhafőnök VIP konyhájában új oldaláról mutatkozik be. A műsorvezetőnek határozott célja, hogy a verseny végén lássák benne a dögös nőt is, de ez csak az egyik álma.

Új hét veszi kezdetét a Konyhafőnök VIP versenyében, melyben ezúttal Jakupcsek Gabriella is megméretteti magát. A műsorvezető, bár otthonosan mozog a konyhában, elérkezettnek érzi az időt arra, hogy ne csak a családja örömére főzzön, hanem fejlődjön, tanuljon, és bebizonyítsa, ő a Konyhafőnök VIP következő győztese. Ha Jakupcsek álma valóra válna, hátat fordítana eddigi életének.

Jakupcsek Gabi végre dögösnek akar látszani, szerinte a Konyhafőnök VIP egy jó lehetőség erre

Azért lenne jó nyerni, mert megfogadtam magamnak, hogy ha én ezt a versenyt megnyerném, akkor kiszállnék a jelenlegi életemből egy időre. Elutaznék, és megtanulnék professzionálisan főzni. Ez egy bakancslistás terv.

Jakupcsek Gabi még a nagymamájától tanult főzni, de majd húsz éven át, ahogy fogalmazott, sportot űzött abból, hogy mindig meleg étel legyen az asztalon, mert ez hozta össze a családot a nap végén. Az élvezeti értéke a napi főzésnek az már más téma.  Most a versenyben szeretné megcsillantani egy új oldalát.

Jakupcsek Gabi a Konyhafőnök VIP fődíját óriási lehetőségnek tartja

Én egy tápláló mama vagyok. És most szeretnék egy dögös, tűzről pattant nő lenni, aki érti is, hogy mit csinál, nem csak csinálja.

A televíziós a versenyben szeretne túllépni a családanyaként főző, rutinos háziasszony szerepén, és most inkább a saját maga élvezetére főzni. Bár a gyorsaságot emelte ki a rutin mellett a legnagyobb előnyének, hogy mennyire sikerül boldogulnia a Konyhafőnök VIP konyhájában, kiderül ma 18:55-től az RTL Klubon, 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top