Sztárok

Teljesen tönkrement a Mindenki Oscar-díjas producerének élete

Egy örökölt lakáson megy évek óta a pereskedés. Udvardy Anna, a Mindenki producere szerint azonban akkor fordultak csak igazán rosszra a dolgok, amikor megnyerte az Oscar-díjat. Azóta szinte mindenki ellene fordult, aki a lakásperben mellette tanúskodott.

Udvardy Anna, a Mindenki című rövidfilm Oscar-díjas producere a Blikknek számolt be a lakásperről. Mint mondja, 2008-ban örökölt egy lakást nagynénje és nagybátyja után, azonban egy idegen nő azt állítja, hogy az ingatlan az övé. A nő és ügyvédje azt mondják, hogy szerződést kötöttek annak idején Udvardy rokonaival, ennek alapján a 40 milliós lakást egy 1 milliós kölcsönért megkapták.

MTI Fotó: Szalai Eszter

A pereskedés évek óta húzódik, és hiába ismerte el a közjegyző, hogy érvénytelen az idegen által lobogtatott szerződés, hiába nyert Udvardy Anna a Kúrián is, az ügyet visszadobták első fokra. A producer elmondása szerint azt követően fordultak még rosszabbra a dolgok, hogy idén megnyerte Deák Kristóf filmje a legjobb élő szereplős rövidfilm kategóriában az Oscart. Állítólag azóta az is Udvardy ellen tanúskodik, aki korábban mellett állt a lakásperben, Udvardy szerint azért, mert azt hiszik, a filmes díjat követően gazdag lett, holott ez egyáltalán nincs így. Most ott tart az ügy, hogy 12 millió forintot kellene kifizetnie az őt perelőnek. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top