Sztárok

Cseke Katinka: „Full betegek ezek a férfiak”

Nem szokatlan, hogy kemény kritikát fogalmaz meg Cseke Katinka, ezúttal a magamutogató férfiakról foglalta össze tömören, hogyan is látja őket. Te egyetértesz ezzel?

A Micsoda nők! adásában a szelfikről beszélgettek és arról, ki hogyan látja, mi értelme annak, ha az emberek akár naponta lefotózzák a leghétköznapibb dolgaikat, vagy csak egy új képet tesznek ki.

Cseke Katinka a Micsoda nők! legutóbbi adásában a szelfizésről mesélt

Cseke Katinka nem az a nagy szelfibajnok, és markánsan fogalmazta meg a véleményét is ebben a témában. Különösen, ami a férfiakat illeti. 

Ti el tudjátok képzelni, hogy van egészséges pasi, mondjuk, mint az apám, aki hetvenkét éves, de abszolút egészséges, négydiplomás gépészmérnök. Millió dolgot csinált, felnevelte a gyerekeit, kutyák, macskák, házat épített, vitte a családot, és látom az apámat, ahogyan egy sportautó előtt szelfizik? Szerintem ez full beteg. Nekem egy ilyen férfi nem is kéne.

Ahogyan az adásban elhangzott, mindez csak a saját véleménye, amit nem akar rákényszeríteni senkire, és miközben ott ült mellette Hódi Pamela, még azt is hangsúlyozta, hogy ezúttal csakis a férfiakról beszél. Bár az is igaz, hogy Hódi exére, Berki Krisztinánra nagyjából illik a színésznő leírása. 

Az köztudott, hogy Cseke Katinka sok szituációban helytállt már, néha jobban is, mint egy férfi, és sokszor kritizálta már az erősebbnek mondott nemet azért, mert szerinte a nők manapság sokkal inkább rátermettek.

Vagy oké, tegye fel egyszer, mert nagyon jó a kocsi, nagyon jó a teste. De, amikor azt látja az ember, hogy mindennap feltesz egy ilyen képet, akkor én azt gondolom, hogy azoknak a pasiknak valamijük kicsi, és ezt próbálják kompenzálni. Most vagy az agyuk, vagy egy testrészük.

Eltérő véleményeket hallhattunk a Micsoda nők! műsorban, ahol Cseke Katinka azt is elismerte: Hódi Pamela válasza, hogy ezért szelfizik, mert sokan erőt gyűjtenek abból, amit ő csinál, az egy egészen új szemszögből világította meg a témát. Bár a színésznő inkább magyarázatot talált, miért is szelfizik valaki, a férfiak és a szelfi témában nem változott meg a véleménye. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top