Sztárok

Luxusbulival ünnepelt Vasvári Vivien

Nem akármilyen bulival ünnepelte meg a születésnapját Vasvári Vivien. A Feleségek luxuskivitelben szereplője különleges meglepetéssel készült a vendégeknek.

Október 15-én töltötte be a 27-et Vasvári Vivien, aki múlt hétvégén szűk családi körben, néhány baráttal ünnepelt akkor. De itt nem ért véget a születésnapi ünneplés. 

„Szerettem volna egy nagy bulit, ahova sok barátot és ismerőst meghívhatok, a rendezvényt pedig azért tettem nyilvánosság, hogy jobban megismerhessenek azok, akik csak a Feleségek luxuskivitelben részeiben láttak eddig” – mesélte az NLCafénak Vivi, aki tegnap este egy hummer limuzinnal érkezett a belvárosi szórakozóhelyre. 

Vasvári Vivien látványos limuzinnal érkezett a születésnapjára
Fotók: NLCafé

„Koktélokkal vártam a vendégeket, amolyan üdvözlőitallal, és minden nő ingyen ihat este tíz és éjfél között, ezzel szeretnék kedveskedni nekik.”

Vasvári Vivien a barátnőivel is megünnepelte a születésnapját

A parti színe a rózsaszín-fehér volt, csupa luxus és pompa, de Vivien mindenkivel közvetlen volt. Szerinte az első néhány adás után nem alakult ki róla túl jó kép az emberekben, ezért volt benne félsz a buli előtt.

Remélem, balhé nem lesz, mert nem szeretnék senkivel összeveszni a születésnapomon. A műsor utáni első hetekben rengeteg negatívat kaptam, de ez két hete megváltozott, azóta sokan írtak már rám kedvs üzenetet is, meg biztattak

– mesélte Vasvári Vivien, aki szereti kiélvezni a luxust, mert megdolgozott a pénzéért, és nem gondolja, hogy szégyellnie kellene. 

Vasvári Vivien és vőlegénye, Fecsó

Bár a műsorból még nem mindenkinek drült ki, de Vivinek jó a humora, és a jogos kritikákat is bírja. Az pedig, hogy Köllő Babett a Feleségek luxuskivitelben forgatásán elnevezte Sunshine Barbie-nak, úgy tűnik, nem véletlen. Nézd csak, milyen tortát választott:

Vasvári Vivien a születésnapi tortájával

Kár volt azért izgulnia, hogy balhé lesz a születésnapján, mert minden úgy ment, ahogyan eltervezte, ahogyan szerette volna. 

Vasvári Vivien és a vőlegénye, Fecsó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top