Sztárok

A testéből él Molnár Anikó bátyja

Egy sztriptíztáncosokat bemutató weboldalon találtunk rá Molnár Anikó bátyjára, aki hamisítatlan Chippendale-táncot ígér annak, aki elhívja magához.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Molnár Anikó bátyja, Attila nemrég összeházasodott a szerelmével. Az egykori valóvilágos elkapta a csokrot, ami pedig azt jelenti, hogy ő a következő a sorban. Arról azonban sosem beszélt, hogy miből él a testvére. Nos, az egyik olvasónk pontosan őt rendelte meg a barátnője leánybúcsújára. 

A leírásból kiderül, hogy mire is készülhetnek azok a nők, akik Molnár Anikó bátyját rendelik meg. „Igazi férfi akik nem szeretnek csontokkal játszani. 22 éve vagyok Chippendales táncos, mondhatni tudom mitől döglik az a légy. Ha lehet olyat mondani, hogy eredeti, hamísítatlan Chippendales tánc, akkor arra készüljön aki engem hív. Legyen egy szülinapi meglepi buli, limuzinos fuvaros megrendelés, én odateszem magam!” (betűhív idézet)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top