Sztárok

A családi erőszak Hujber Feriéknél már évek óta tartott

A vád szerint az elmúlt években többször is bezárta, bántalmazta, megalázta feleségét Hujber Feri, aki most vádlottként felelne a tetteiért a bíróságon, ha nem költözött volna csendben Kanadába.

Hatósági információk szerint az elmúlt években állandó vendégek voltak a rendőrök a pár szentendrei otthonában, miután Cynthia több alkalommal is tárcsázta a rendőrséget egyre agresszívabbá váló férje miatt. A rendőrök azonban nem tehettek semmit, mondván: nem folyt vér. Most a családi drámának pont kerülhet a végére: Cyntia beadta a válópert, így tizenhárom év után vége lesz a se veled se nélküled házasságnak.

A Story magazin információi szerint vallomásokból kiderül: minden alkalommal azt tanácsolták az asszonynak, hogy bírósági úton kérjen távol tartási határozatot férje ellen. Cynthia be is adta a kérvényt, és a bíróság úgy határozott: Hujber Feri nem mehet felesége közelébe két hónapig. A színész azonban fütyült a bírósági végzésre, többször is megsértette. Előfordult, hogy feleségét bezárta a házba, és nem engedte ki, és többször megütötte őt. Pofonvágta, ráncigálta, és lökdöste – áll az iratokban.

Az egyik ilyen ámokfutás után döntött úgy Cynthia, hogy véget vett ennek az állapotnak. Feljelentést tett, de akkor nem tudta bebizonyítani, hogy bántalmazta a párja, ezért magánvádlóként kezdett küzdeni az igazáért. Tizenhárom évi házasság és az évek óta tartó ámokfutás végére kerülhet pont. A Storyból kiderülő részletek szerint a házaspár gyereki is tanúi voltak a családi erőszaknak, ami de Cynthia annyira félt Hujber Feri haragjától, hogy nem mert lépni

A magazinban felidézik, hogyan alázta nyilvánosan a feleségét a színész, hogyan fenyegette. Bár Hujber nagy csendben Kanadába költözött, Cynthia a gyerekek miatt nem tud örökre megszabadulni a férjétől, ahogy a szentendrei otthonuktól sem. Elképesztő részletek a magazinban.

Hujber Feri és Cynthia családi drámájáról a Story derített ki részleteket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top