Sztárok

Szexuális zaklatás – szörnyű vallomást tett Tom Jones

Tom Jones brit énekes a BBC-nek adott interjút a zeneiparban jelen lévő szexuális zaklatásról és erőszakról. Ő is tapasztalta.

Széles körül zaklatásról és erőszakról számolt be a zeneiparban Tom Jones. A BBC-nek nyilatkozó énekes szerint sokan panaszkodnak az ügynökökre, akik különféle dolgok teljesítését várják el a lemezszerződéshez, ugyanúgy, mint a filmszerződések esetében.

Arra a kérdésre, hogy ő is tapasztalt-e hasonlót, Tom Jones azt válaszolta:

Igen, a kezdetekben, igen, volt néhány ilyen eset.

„De kitérsz előle. Egyszerűen kisétálsz… És amit megpróbálnak nőkkel, azt férfiakkal is megpróbálják” – mondta az énekes, akit a Harvey Weinstein-botrány kapcsán kérdeztek.

Elmondta, hogy borzasztóan érezte magát, amikor karrierje kezdetén szembetalálta magát ilyennel. „De akkor arra gondolsz, hogy meg kell szabadulnod ettől az embertől, ez így nem lehetséges” – tette hozzá.

Úgy vélte, hogy a hatalomban lévő emberek néha kihasználják helyzetüket, de „nem mindenki követ el zaklatást, bántalmazást, vannak jó emberek”.

A filmipar nagyjai ellen az elmúlt hetekben felmerült vádakról kijelentette, „ezek az esetek előfordulnak a szórakoztatóiparban, néha elleplezik azokat, de azután fény derül rájuk”.

Olyan dolgok derülnek ki, amelyeknek már évekkel ezelőtt elő kellett volna jönniük. De ilyen a szórakoztatóipar, rivaldafényben vagy, és el kell fogadnod, a rossz dolgot a jóval együtt. Az igazság azonban mindig kiderül. Ha rosszat teszel, meg kell fizetned érte, vagy bizonyítanod, hogy nem tettél semmi rosszat

– mondta Tom Jones.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top