Sztárok

Szellő István: nem kérek bocsánatot Antóniától

Naponta látjuk, húsz éve a hétköznapok része, mégis alig tudunk valamit Szellő Istvánról. Most a Story magazinnak adott interjúból sok mindenre fény derül, és nem csak az örömteli dolgokról mesélt.

Szellő István zárkózott ember, és bár szeret képben lenni a hírekkel, a sztárokról vagy a magáról szóló cikkeket legtöbbször el sem olvassa, a kommenetek pedig szinte soha nem nézi meg. A Story magazinnak azonban elmondta, hogy a spanyolországi hírek például különösen érdeklik, mert Ádám fia ott él. 

Szerencsére nem Katalóniában, ahol mostanában tényleg feszült volt a helyzet. Amúgy, amikor valami tragédiáról, terrortámadásról számolok be, mindig eszembe jut, hogy Ádám külföldön lakik és hogy én is szeretek utazni, vagyis a rémségek velünk is megtörténhetnek, tulajdonképpen bárkivel.

A családi ügyek mentén a híradós szót ejtett András fiáról és a két kisebbik gyerekéről is, és beszélt az édesanyja elvesztéséről, aki nagyon közel állt hozzá. „Azóta is mindennap tárcsáznám anyám számát…” – mondta Szellő, akinek Adrás fia segített a legtöbbet a gyászidőszak első heteiben.

Amiről talán a legtöbbet hallottunk már, az Erős Antónia és Szellő István kapcsolata. De még erről is tudott valami újat mondani a híradós a Storynak

Köztünk is előfordulnak viták, de odáig soha nem fajult a dolog, hogy bocsánatot kellene kérnünk a másiktól.

Nincs fék a beszélgetéseikben, ahogyan Szellő fogalmazott, és talán ezért is lehet, hogy ők Erős Antóniával munka után is összejárnak. Gubik Ágival például ott voltak Antónia születésnapján is. 

A magazinnak ennek kapcsán is mesélt a híradós a magánéletéről és a terveiről.

 

Szellő István a Storynak mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top