Sztárok

A nagy bejelentés Katalin hercegné babájáról nevetség tárgya lett

Amióta kiderült, hogy Katalin hercegné ismét várandós, már annyi találgatás látott napvilágot, hogy most a Kensington-palota saját közleményt adott ki, amely tiszta vizet önt a pohárba. Mindenki másképpen reagált erre.

Amióta kiderült, hogy Katalin hercegné ismét várandós, már annyi találgatás látott napvilágot, hogy most a Kensington-palota saját közleményt adott ki, amely tiszta vizet önt a pohárba. A brit fogadóirodákban így pont került a találgatások végére, hogy a harmadik hercegi baba mikor is jön világra. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné áprilisra várják a kicsit, ahogy ezt a rövid közleményükben tudatták:

A hírt a BBC News riportere, Simon McCoy olvasta be az esti adásban, de finoman szólva sem hatotta meg a bejelentés.  „Most kaptuk meg a Kensington-palota közleményét, hogy ő királyi fensége a cambridge-i herceg és hercegné áprilisra várják a kisbabájukat” – kezdte, majd felidézte, hogy szeptemberben jelenthette be Katalin terhességét, és már akkor mindenki úgy gondolta, hogy a hercegné a második-harmadik hónapban járhat. Majd cinikusan hozzátette:

Szóval, nem tudom, hogy ez valójában mekkora hírnek számít, de mindenesetre akkor áprilisra várják, szóval, töröljenek minden programot a naptárukból, írják be ezt az időpontot, mert én is ezt teszem.

Majd mosolyogva ismét hangsúlyozta, hogy ez a breaking a Kensington-palotából érkezett. Simon McCoy hasonló lelkesedéssel tudósított annak idején György herceg születésekor, ahol szintén cinikus megjegyzéssel számolt be arról, hogy a világ minden tájáról várják az újságírók a nagy híreket, miközben hírekről itt szó sincs. 

Már látszik Katalin hercegné pocakja

De nem ő az egyetlen, akiből nem a gratuláció szakadt ki először. Máris elindultak a találgatások, hogy a pontosabb dátum ismeretében azt is kitalálják, mikor fogant Vilmos hercegék harmadik gyereke. 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top