Sztárok

Verekedés miatt kidobták Mia Khalifa pornószínésznőt a stadionból

Mia Khalifa nem tűrte, hogy egy baseball-meccsen közös szelfit akart készíteni vele egy férfi. Nem ez az első eset, hogy a libanoni születésű pornósztár nyilvánosan megvert valakit.

Kidobták egy baseball-meccsről a Mia Khalifa nevű pornósztárt, mert állítólag megütött egy férfit, aki egy szelfit szeretett volna készíteni vele – közölte a Daily Mail.

A Twitteren közzétett videón az ütés nem látszik, csak az, hogy a 24 éves pornószínészt kikísérik a lelátóról, miközben az egyik csapat hazafutást csinál.

Röviddel az eset után a pornósztár is reagált, azt írta, hogy nem igazak a hírek, legalábbis nem rúgták ki a stadionból. Közben többen úgy vélik, hogy az egész jelenet csak megrendezett volt.

Update: still prefer regular season hockey over playoff baseball. And no, I didn’t get kicked out 😂

A post shared by Mia Khalifa (@miakhalifa) on

Mindenesetre nem ez volt az első eset, hogy Mia Khalifa nyilvánosan megütött egy férfit. Júniusban a beszámolók szerint egy 20 éves fiatalember járt pórul, mert egy közös szelfit készített.

A libanoni születésű Mia Khalifa a Whataburger nevű gyorsétteremláncnál dolgozott az Egyesült Államokban. 2014 októbere óta dolgozik pornószínészként, miután az egyik vendég megkérdezte tőle, nem lenne-e kedve felnőttfilmekben szerepelni. Azóta az egyik legnagyobb sztár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top