Sztárok

Földes Eszter is átélt szexista megaláztatásokat színészként

A színésznő Sárosdi Lilla kitálalása után írt arról, hogy a szereposztó dívány létezik, és őt is érték megaláztatások színészként.

Tovább gyűrűzik a Weinstein-botrány magyarországi hatása: miután Sárosdi Lilla kitálalt az őt ért szexuális zaklatásról, most Földes Eszter színésznő nem akarta tovább magában tartani a megaláztatások emlékét.

Földes Eszter a Facebookon azt írta, hogy sajnos a szereposztó dívány létezik. Bár ezek nem voltak annyira durvák, mint Sárosdi Lilla esetében, de számos szexista, hímsoviniszta megaláztatásban volt része.

Hozzáteszi, hogy mindig kiállt magáért, és nem ezáltal került előrébb. Sőt, ebből hátránya származott, és számos konfliktus forrása volt ez a „leuraló” magatartás a férfiak részéről.

A színésznő méltatja Sárosdi Lilla bátorságát, hogy elmondta a történetét, és megjegyzi, hogy ő is írhatna egy szép listát a nevekkel, de nem teszi. Viszont reméli, mindegyik elszégyelli magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top