Sztárok

Bernd Storcknak jót tett a nálunk töltött idő

Tegnap bejelentették, hogy Bernd Storck két nálunk töltött év után távozik a válogatott éléről. A szakembernek szemmel láthatóan jót tett a Magyarországon töltött idő.

8 győzelem, 7 döntetlen, 10 vereség – ennyit kapott Bernd Storck a magyar labdarúgó-válogatott kispadján. Tegnap délután egy sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a szövetségi kapitánnyal – közös megegyezéssel – szerződést bontanak, és már keresik a következő jelöltet. Megjárta a mennyet és a poklot is az itt töltött idő alatt: az Eb-szereplés óriási siker volt, azonban a vb-selejtezőmeccsek eredményei nem a tervek szerint alakultak, így várható volt, hogy a szövetség előbb-utóbb lépni fog. Storck, akinek az arca határozottan kisimult, mióta leült a válogatott kispadjára, élete legjobb időszakaként emlékszik vissza az elmúlt két évre. 

Bernd Storck jobban néz ki, mint amikor leült a válogatott kispadjára (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Tisztán látszik, hogy jót tett neki a nálunk töltött idő – kisimult az arca, és még fel is szedett pár kilót, persze csakis izomzatban. Bár az utóbbi idők sikertelen szereplése miatt sokan szidták, nem szabad elfelejteni, hogy az ő vezetésével 30 év után végre a magyarok is ott voltak a franciaországi Európa-bajnokságon, ráadásul nagyon jól szerepeltek. A kommentelők 80 százaléka megkönnyebbült, hogy menesztették Storckot, de azért akadnak olyanok is, akik szerint szintén köszönettel tartozunk neki, hogy ha csak egy kicsit is, de úgy érezhettük, hogy a focivilág elitjébe tartozunk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top