Sztárok

Barátai próbálják megmagyarázni Berta Claudia halálát

Az énekesnő fiatalon, tragikus hirtelenséggel hunyt el. Berta Claudia barátai szerint depresszióval küzdhetett halála előtt.

A negyvenkét éves énekesnő, a C’est La Vie-alapítótag Berta Claudia halálát édesanyja jelentette be hétfőn egy Facebook-posztban. A hír mindenkit váratlanul ért. Claudia mosolygós, vidám ember benyomását keltette, ám a lelke mélyén valami nem volt rendben.

Fotó: Facebook

„A mosolygós képei mögött egy rendkívüli érzékenységgel megáldott vagy megvert ember volt, akinek nagyon nehéz volt minden nap, még akkor is, ha történetesen az adott pillanatban boldognak érezte magát. Nemegyszer fordult meg a fejében, hogy eldobja az életét. Ő ezer fokon égett, így ezer fokon élte meg a jót és a rosszat is, minden megviselte” – fogalmazott a Borsnak Claudia egy régi barátja.

Egy másik énekesnő, akivel Berta Claudia egy óceánjárón dolgozott együtt, hasonlóképp búcsúzott tőle a közösségi portálon. „Megosztottam veled hat hónapot az életemből egy mikroszkopikus kabinban. Láttam, ahogy álmodsz, hogy álmodban mosolyogsz, de főleg sírsz, mindennap.”

Claudia Németországban élt és dolgozott, temetéséről később intézkednek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top