Sztárok

Továbbra is tisztázatlan Komár László örökségének sorsa

Hihetetlen, de igaz: öt évvel a halála után még meg sem kezdődött Komár László hagyatéki tárgyalása. Eljárási hiba és pereskedő rokonság áll a háttérben.

A magyar bíróságok tempója morbid történeteket tud szülni. Nincs ez másképp az öt éve elhunyt Komár László esetében sem, akinek hiába volt szabályos végrendelete, a hagyatéki eljárást a mai napig nem tudták lefolytatni. Amíg ez nem történik meg, az örökség sem lehet jogerősen senkié.

Komár özvegye ellen két pert is indított az énekes kislányának anyja, sikertelenül. A két nő így kénytelen megegyezni a 2012 óta halmozódó jogdíj sorsáról. A Blikk szerint mintegy 16-18 millió forintról lehet szó.

A pénzhez eddig senki sem férhetett hozzá, így Komár Krisztina egyedül állta a temetés költségeit, sőt azt a frankhitelt is visszafizette, amit Komár László a kislánya anyjával közösen vett fel. „Immár öt éve állom a sarat, csak az visel meg lelkileg, hogy megboldogult férjem végakaratát nem teljesíthetem. Laci arra kért, gondozzam a szellemi hagyatékát, és már fél évvel a halála után megkerestek egy musical ötletével, de el kellett őket utasítanom, mert az áldatlan állapot miatt ilyesmire sincs még törvényes felhatalmazásom” – mondta Komár Krisztina.

„Nem sokkal Laci születésének évfordulója előtt lesz az egyeztetés, ami kiváló alkalom az őszinte tisztelet kimutatására” – tette hozzá az asszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top