Sztárok

Ezért lett zöld Tóth Gabi exe, Trap kapitány

Őszintén beszél magáról Papp Gergely műsorában Molnár Tibor, akit az ország a zöld arcú Trap kapitányként, majd Tóth Gabi párjaként ismert meg.

Ma este 22:00-tól teljes őszinteséggel mesél Molnár Tibor az RTL II-n futó, Pimaszúr átcuccol című műsorban mindarról, hogy annak idején miért bújt a zöld álarc mögé. A Trap kapitányként ismertté vált énekes, zenei producer már gyerekkorában is ki nem állhatta a hétköznapi dolgokat.

Különös okból bújt zöld álarc mögé Trap kapitány, civilben Molnár Tibor

„Ez az a karakter, ami megtestesíti és kimondja azt, amit adott esetben én nem tennék. Mert ez egy ilyen szókimondó karakter. Másrészt láttam azt, hogy gyerekkoromban órákig fociznak a többiek, én meg mindig untam. Így sokszor inkább én is próbáltam úgy tenni, mintha engem is érdekelne. Engem jobban érdekelt a versírás, a történetek. Volt egy saját regényem általános iskolában. Később is mindig azt láttam, hogy alkalmazkodni kell. A környezetedhez, a munkahelyedhez. Dolgoztam reklámgrafikusként, és ott is alkalmazkodni kell. Mindig ez van, alkalmazkodás a környezethez. Ez a karakter viszont nem ilyen” – mondta Molnár Tibor, akinek szülei is elfogadták fiuk különcségét.

Molnár Tibor őszintén beszél Pimaszúrnak

„Mikor iskolás volt, mindig agyalt, hogy ő mi akar lenni. Először kobold akart lenni, aztán, hogy neki ilyen füle lesz. Az öccse ügyesen rajzol, együtt megtervezték. Aztán jött, hogy ő zöld lesz. Mi meg hallgattuk, hagytuk, hogy csinálják. Egyszer, amikor jött egy fellépés, és mondta, hogy ő így áll színpadra elfogadtuk. Itthon nem járkál ilyenben, csak azt látjuk, amikor lemossa, és minden zöld a lakásban” – árulta el a kémia-fizika szakos tanár édesanya, aki otthonukba is beengedte Pimaszurat és egyszemélyes stábját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top