Sztárok

Ritka kép Elvis Presley lányáról és csodaszép unokáiról

Elvis Presley 49 éves lánya, Lisa Marie Presley a három gyerekével együtt vett részt az Elle Women In Hollywood rendezvényén. Ritka, hogy így együtt látjuk a családot, ezért is csodálkoztak rá sokan, milyen erősek a Presley-gének.

A 49 éves Lisa Marie Presley nem az a sokat szereplős típus. Az utolsó hivatalos képek is sok-sok hónappal ezelőtt készültek róla, az édesanyjával két éve nem jelentek meg együtt egyetlen rendezvényen sem, ezért is ritka pillanat, hogy Lisa Marie most a három lányával együtt ment az Elle-gálára. Mondjuk, ha nem állnak egymás mellett, akkor is biztosan felismertük volna a 28 éves Riley Keough-t, aki kiköpött Elvis Presley

Lisa Marie Presley és Riley Keough az Elle-partin fotó: Getty

Presley lánya visszavonultan él, de még így sem úszta meg a botrányt. Nehéz időszakon van túl, ikerlányai, Finley és Harper Lockwood a nagymamájuk, Priscilla Presley felügyelete alá kerültek, amikor Lisa Marie férje gyerekpornó ügybe keveredett.  A most kilencéves lányokról Prsicilla Presley posztolt képeket is, hogy mindenkit biztosítson: jól vannak. Mindez februárban történt, azóta most láttuk együtt Lisa Marie-t a lányaival

Nézd meg a legfrissebb képeket, és hasonlítsd össze Elvis és Priscilla régi fotóival, hogy szerinted kire hasonlítanak jobban Elvis unokái.

Megnézem
Összes kép (5)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top