nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Az utcán táncolt a várandós Katalin hercegné

A várandós Katalin hercegné tegnap délelőtt a Paddington állomásra szervezett jótékonysági eseményen jelent meg, Vilmos herceg és testvére, Harry társaságában.
NLCafé
f Ajánlom

Egy hónapja derült ki, hogy újabb taggal bővül a brit királyi család, ugyanis Katalin hercegné újra terhes. Azóta már láthattuk a szépen gömbölyödő pocakját, sőt nemrég új frizurával örvendeztette meg a rajongóit. Most pedig egy alapítványi rendezvényen jelent meg, ahol szokásához híven, csodásan nézett ki. Katalin, aki még mindig a reggeli rosszullétektől szenved harmadik terhessége miatt, az eredeti protokoll szerint nem is vett volna részt a rendezvényen, ám valószínűleg a tüneményes macinak, Paddingtonnak és a 130 lelkes kisgyereknek nem tudott ellenállni. A királyi család által támogatott alapítványoktól érkezett csöppségek így együtt nosztalgia-vonatozhattak a marmelád-imádó mackóval és előtte a gyönyörű hercegnével is találkozhattak.  

4 Fotó megtekintése

Az utcán táncolt a várandós Katalin hercegné

A kedvességéről és közvetlenségéről híres maci egyből meg is táncoltatta a csodás rózsaszín ruhában megjelent Katalin hercegnét.

Több brit napilap már azt találgatta, hogy vajon ez a szín utalás lehet-e a baba nemére.

A pár nappal korábban, a lelki egészség világnapjára szervezett eseményen az akkor kék ruhát viselő hercegné számára talán csak tökéletes választásnak tűnt egy ilyen vidám eseményre a pink árnyalat. Egy biztos, a hercegné láthatóan nagy örömmel fogadta a gyerekeket és a világ legkedvesebb, legjószívűbb mackóját, Paddingtont.

Olvass tovább

{PostTitle}

Megosztás Facebookon