Sztárok

Itt az új Feleségek luxuskivitelben-paródia

A Feleségek luxuskivitelben első paródiája hatalmas siker volt, több mint 700 ezer megtekintése van a legnagyobb videómegosztón. Most itt a második rész, ami szintén elég jól sikerült!

A Feleségek luxuskivitelben egy eléggé megosztó műsor, ahogy arra előzetesen számítani lehetett. Nők, akik hatalmas luxusban élnek, rengeteg pénzük van, és nem feltétlenül a saját munkájuk miatt – ez szinte minden esetben irigységet szül. Ezt használta ki a vlogger, aki elkészítette a műsor paródiáját. Már az első változat is elég jól sikerült, a második még rátesz egy lapáttal… 

Ebben a részben a Feleségek luxuskivitelben 2. és 3. epizódját veszi alapul a vlogger, kivágva azokat a részeket, amelyek a legjobban kiverték a biztosítékot a nézőkben. Először a Vivien és Köllő Babett közti nézeteltérést elemzi, ahol előbbi utólagos nyilatkozatát is kivesézi. „Nem fogok megfohászkodni” – mondja Vasvári Vivien. Nos, a vlogger kapott az alkalmon, és kioktatta Vivient a helyes szóhasználatról. Továbbá Babett és Rita „botoxpartijáról” és Csősz Bogi álomházáról is említést tesz. A te véleményedre is kíváncsiak vagyunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top