Sztárok

Majka miatt esett ki Kollányi Zsuzsi a Sztárban sztárból – szerinted?

Nehéz megmondani, hogy ebben az összeesküvés-elméletben mennyi az igazság, de sokan már adás előtt borítékolták: Majka valamelyik kedvence távozik este. Kollányi Zsuzsi kiesésével ez be is bizonyosodott.

Kollányi Zsuzsi esett ki a legutóbbi Sztárban sztárból, akinek rengetegen szurkoltak, de még igazán a drukkereket sem nagyon lepte meg a távozása. Főleg a múlt hét után, amikor a nézők hozzászólásaiból kiderült: kiverte náluk a biztosítékot, hogy Majka Kollányi Zsuzsit és Pápai Jocit látványosan és a többiekkel szemben igazságtalanul tolja előre, csak mert ők a haverok. 

Csak néhány hozzászólás:

  • „Majka megutáltatta velem”
  • „Megérdemli a Majka kedvenc”
  • „Ideje volt, ő már csak Majka miatt volt bent”
  • „Sajnálom, hogy kiesett, de akivel kivételeznek, annak duplán kell teljesítenie”
  • „Majka miatt esett ki”

És persze előkerült az is, hogy kilóg a lóláb, és egyértelműen „bundaszagú” Kollányi Zsuzsi kiesése. Múlt héten rengetegen felháborodtak Majka pontozásán, és néhányan már az adás elején sejtették: ennek lesz következménye. Itt-ott lehetett olvasni, hogy antipatikussá tette Kollányit és Pápait az, ahogyan kivételezik velük a zsűritag. Te mit gondolsz erről?

Bárhogyan is, Zsuzsi biztosan nem hibáztat senkit, és a kiesés sem viselte meg, egyszerűen csak élvezte a műsort, ameddig tartott, mert szerinte a Sztárban sztárban végre kiélhette magát, hiszen nagyon szeret átváltozni és szerepeket játszani. 

„Engem az a tény érint rosszul, hogy nem csinálhatom tovább a következő négy hétben ezt a műsort, mert nagyon szerettem a kollektívát, szerettem oda bejárni” – mondta az énekesnő a kiesését követően. 

Itt vissza tudod nézni, milyen volt az énekesnő utolsó produkciója: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top