Sztárok

Tíz éve indult a Keeping Up with the Kardashians – rajongó a talpán, aki a klánról szóló kvízünket hibátlanul kitölti

Tíz éve indult útjára a világ legismertebb és leggyűlöltebb realitysorozata, a Keeping Up with the Kardashians, avagy magyarul A Kardashian-sztori. Évfordulós kvízünkben azt mérjük fel, hogy kinek mennyire sikerül az eredeti címben megénekelt módon tartani a lépést a Kardashianek és a Jennerek – a hétköznapoktól biztos távolságban zajló – életével.

A Kardashian-bébibumm. Kourtney Kardashian feneke premier plánban. Kim Kardashian négyéves lányának fűzője. Kylie Jenner botrányos pirosítója.

Nem telik el hét, sőt talán nap sem, hogy korunk legismertebb és legmegosztóbb celebcsaládja, a Kardashian-Jenner klán ne kerülne be valamivel a hírekbe, és mindez leginkább annak köszönhető, hogy a híres família éppen ma tíz éve kapott Amerikában egy realitysorozatot, a Keeping Up with the Kardashianst, ami aztán az egész világot bejárta, és hazánkba is eljutott A Kardashian-sztori címmel. Az öt nővér, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kylie Jenner és Kendall Jenner, valamint fivérük, Rob Kardashian és a két szülő, Kris Jenner és Caitlyn Jenner igazából sem ügyesnek, sem bajosnak – és úgy egyáltalán semmilyennek – nem nevezhető dolgait bemutató produkció nézettsége és gyűlöltsége versenyt fut egymással, és a közönség illetve az ellendrukkerek tábora nem is feltétlenül különül el egymástól (bűnös élvezet és viszolygó kíváncsiság is van a világon, ugyebár) – szóval alábbi, a jubileumhoz kapcsolódó kvízünkben elvileg nagyon sokan szerepelhetnek jól. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egyszerűek is volnának a kérdéseink, hiszen mégiscsak a Kardashianekről és a Jennerekről szólnak, vagyis a hétköznapokkal és a (valódi) valósággal nem sok kapcsolatot ápolnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top