Sztárok

VV Seherezádé ijesztően vékony

VV Seherezádé újabb terepen próbálta ki magát: fitneszmodell lett. Egy ideje már odafigyel az egészséges életmódra és a sportra, de lehet, hogy most egy kicsit túlzásba esett.

Az egykori villalakó, VV Seherezádé, vagyis (elnézést) most már DJ Seherezádé egy ideje lemezlovasként dolgozik. Általában kihívó ruhákban jelenik meg a fellépéseken, de előfordult, hogy alig takarta valami a testét. A sportnak és az egészséges életmódnak köszönhetően szuper alakja volt, bár sokan azzal vádolják, hogy mielőtt posztol egy képet, alaposan photoshopolja. Az utóbbi időben rákapott egy speciális diétára, és fitneszmodellnek állt. 

Sehi már annyira vékony, hogy szinte a bordái is kilátszanak. Érdekes, hogy a kommentek szinte 100%-ban pozitívak, mindenki gratulál a lány teljesítményéhez. A képaláírásból pedig kiderül, hogy nem áll le itt, tovább folytatja a kemény edzéseket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top