Sztárok

Solti Ádám a betegsége miatt kerekesszékbe kerülhet

Minden lépés fájdalmas Solti Ádám számára, akit az orvosai már felkészítettek arra, hogy kerekesszékben kell majd élnie az életét.

Mosolyog, jókedvű, dolgozik a Madách Színházban, forgat a Barátok köztben, építkezik, szerelmes a menyasszonyába, szóval senki sem gondolná Solti Ádámról, milyen nehézségekkel néz szembe nap mint nap. 

„Azt mondták az orvosok, hogy túl az ötvenen kerekesszékbe kerülhetek, de legalábbis csak bottal tudok majd járni” – vágott a közepébe Solti Ádám, akinek kerekesszékes öregkort jósoltak, de ő azért igyekszik kitolni az elkerülhetetlent. A most 37 éves színész dongalábakkal született, és gyerekkorában négy éven át volt gipszben a lába, ami végül nemhogy nem segített, de mardandó károsodást is okozott. A BEST magazinnak a következményekről is mesélt és arról, hogyan igyekszik elviselhetővé tenni az állandó fájdalmat, 

„Azért mosolygok, egyrészt, mert úgysem tudok rajta változtatni, másrészt, mert már megszoktam, és hát így is teljes és boldog életet tudok élni.”

Ádám odafigyel a testsúlyára, edzésben tartja magát, és pontosan tudja, milyen jövő vár rá. Amennyiben ugyanis gyereke születne, a kicsi is örökölheti a betegséget. Ennek kapcsán a magazinnak mesélt a színész.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top