Sztárok

Papadimitriu Athina: zaklatták a lányomat

Megrázó vallomást tett az RTL Klub Reggeliben Papadimitriu Athina. Mint kiderült, lányát az egyetemi felvételijén zaklatta egy nő.

Papadimitriu Athinának fantasztikus időszaka van, hiszen nemrég megszületett az első unokája. Visítva sírt, amikor megtudta, hogy nagymama lesz, és azóta is határtalan a jókedve. A boldogságát azonban beárnyékolta egy szörnyű dolog: lányát, Rékát egy nő zaklatta az egyetemi felvételije közben, ami mély nyomot hagyott benne. 

„Nagyon megviselt, ez nem normális dolog. A lányomat zaklatta egy nő a felvételije közben. Úgy gondoltam, nem állok meg, addig megyek, míg valami következménye nem lesz. Felhívtam a rektort, de ő nem volt jelen. Düledezett, de azt mondta, utánanéz. Közben azt is hallottam, hogy ez nem egyedi eset. Amikor mentünk hazafele, azt mondta, hogy még mindig érzi magán… Este úgy fürdött, ahogy még nem láttam, lemosott magáról mindent. Nem akartam annyiban hagyni, de azt sem akartam, hogy ebből nekik problémájuk legyen” – részletezte a történteket Athina az RTL Reggeliben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top