Sztárok

Michl Juli az Oltári Csajokból: Szörnyen nagy az igazságérzetem, de nem tudok mindenkin segíteni

Az Oltári csajok az RTLII legújabb saját gyártású es fejlesztésű napi sorozata, amely október 30-tól minden hétköznap este látható 20:30-tól az RTLII műsorán. A legfiatalabb lányt, Pirost megszemélyesítő Michl Juli már gyerekkorában is imádott szerepelni, és ez máig nem változott. Azt mondja, könnyű volt azonosulni a karakterével, hiszen sokban hasonlítanak.

Michl Juli karaktere, Piros elsőre naivnak hathat, de aztán kiderül, hogy nem így van. „Szörnyen nagy az igazságérzete, ami rám is nagyon igaz. Sőt, az is, hogy a saját gondomat félreteszem, hogy másokon segítsek. A Piros egy 3-4 évvel ezelőtti énem. Azóta történtek velem olyan dolgok, ami miatt felnőttem. Megismertem magam, fejlődött a gondolkodásom” – mesélte Juli, aki a családját is bemutatta az NLCafe.hu-nak.

„5-en vagyunk testvérek, én vagyok a középső: nővérem, bátyám, húgom és öcsém is van, mindenkiből jutott egy. Nagyon izgalmas így élni, hiszen mindannyian más karakterek vagyunk. Művészettel rajtam kívül nem foglalkozott senki, apukámnak voltak szárnypróbálgatásai, de végül nem a média világában kötött ki.”

Juli kiskorában is imádott szerepelni. „Verset mondtam, meséltem, mindig a középpontban akartam lenni. A középső gyerekek általában ilyenek, hiszen úgy érzik, a helyzetük miatt kevesebb figyelmet kapnak, de én már azért tudom, hogy ez nem így van” – mondta az Oltári csajok színésznője és azt is elárulta, hogy bár híján van a szabadnapoknak, amikor van egy kis ideje, sportol.

,,Bár nem sok szabadidőm van, amikor tehetem, sportolok. Futok, és otthon edzek. Nem szeretek edzőterembe járni, így egy személyi edző barátommal kialakítottam egy olyan mozgássort, amit otthon is könnyen el tudok végezni. Megvettem hozzá a kellékeket, és minden második nap végigcsinálom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top