Sztárok

Szabó Zsófi: Azt mondták, egy elhízott nő maradok

Szabó Zsófin egyáltalán nem látszik, hogy terhessége 8. hónapjában van. Ezt nemcsak a rajongói, de az édesanyja is megjegyezte neki.

Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt decemberre várják első gyermeküket, akiről már az is kiderült, hogy kisfiú. A műsorvezető nemrég azt is elárulta, hogy nem állna meg egy gyereknél, de még nem lát ennyire előre. Zsófi a terhessége hetedik hónapban visszatért a képernyőre, egy ideje ismét ő vezeti a Story Extrát. Az utóbbi időben többen is megjegyezték, hogy nem látszik, hogy a várandóssága utolsó hónapjában van, hiszen szinte semmit nem hízott, ráadásul a pocakja sem túl nagy. A rajongókon kívül édesanyja is észrevette, hogy Zsófi ugyanolyan karcsú, mint mielőtt teherbe esett. 

,,Kislányom, nézem a Story Extrát, és nem is látszik, hogy 8. hónapban jársz a kisfiaddal” – írta Zsófi anyukája, Pálma asszony, mire a műsorvezető a következő szavakkal válaszolt: ,,Természetesen látszik, de meglepő módon a testalkatomhoz képest mindannyian »nagyobb« állapotra számítottunk, mikor elképzeltük, milyen leszek kismamaként. Pár évvel ezelőtt egy tv-s szakember azt mondta nekem, hogy addig, amíg nem leszek terhes, annyit legyek képernyőn, amennyit csak tudok, mert utána vége a karrieremnek, hisz egy elhízott nő maradok. Ez akkoriban nekem nagyon rosszul esett, de őszintén szólva én is így gondoltam. Időközben kiderült a betegségem, és azóta annyira egészségesnek érzem magam, hogy kicsattanok az energiától. Megszűnt az állandó fáradtság, eltűntek a plusz kilók, és a jóisten is megajándékozott minket egy kisbabával. Nem számít, mennyit hízok még, ugyanis számomra nincs most annál fontosabb, hogy egész nap rugdos a közel másfél kilós kisfiam, aki makkegészséges, és az apukájával mindennél jobban várjuk, hogy megszülessen!” – írta a közösségi oldalán Szabó Zsófi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top