Sztárok

Sokan elfordultak Zalatnay Cinitől a börtön miatt

Legalábbis az énekesnő így érzi. Zalatnay Sarolta arról mesélt, hogy kik azok, akik kiálltak mellette, és kik azok, akik szerinte elfordultak tőle.

„Kellemetlen volt velem beszélgetni vagy netán egy műsorban lenni. Észre is vettem, meg rákérdeztem” – meséli a Story4 TV ArcKép műsorának promóvideójában Zalatnai Sarolta, aki azért arra is kitért, hogy sokan kiálltak mellette.

„Úgy éreztem, hogy a Locomotív GT nagyon velem volt, ám aki a leghátrébb vonult, és nem igazán akart, az a Presser Pici volt, pedig nagy sikereink voltak együtt. Nem mondta a szemembe, így éreztem. Aki mellettem volt, az a Somló, a Charlie, a Rózsi. Csodálatos módon állt ki mellettem az Omega a Benkő Lacin át a Meckyig” – idézi a műsorba elhangzottakat a Blikk

Zalatnay Cini úgy érzi, talán azt is a börtönbüntetésnek köszönheti, hogy sosem tudta valóra váltani nagy vágyát, a közös koncertet Koncz Zsuzsával  és Kovács Katival. Úgy értesült, Kovács Kati nem hajlandó vele együtt fellépni. „Felhívtam, hogy olyan rossz­ ember vagyok, vagy olyan erkölcstelen-e, hogy nem áll ki velem egy színpadra, de azt mondta, ő ilyet sose mondott. De aztán mindig jöttek vissza az értesítések, hogy ez a koncert ezért maradt el, a másik koncertre téged hívtunk meg, őt meg nem, mert ezt mondta, tehát ennek valami alapja biztos volt” – vélekedett az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top