Sztárok

Liptai Claudia jobban néz ki, mint 20 éve – fotó

A Sztárban sztár műsorvezetője a tegnap esti adásban bevallotta, hogy ő is jobban érzi magát a bőrében most, mint 20 évvel ezelőtt, amikor elkezdte a pályáját.

A TV2 20. szülinapja is szóba került a Sztárban sztár 5. élő adásában. Liptai Claudia és Tilla röviden visszaemlékezett közös múltjukra, Claudia elárulta, mit is gondol akkori önmagáról. ,,Képzeljétek el, hogy amikor megszülettem, már akkor sikerült bekerülnöm ide” – kezdte poénosan Clau. ,,Jó érzés nosztalgiázni, és azt látni, hogy talán, ha egy picivel is, de jobban nézek ki, mint annak idején” – vallotta a műsorvezető, aki egy olyan fotót posztolt magáról, amit az összes követője imád. 

Díva néni 😂😂 #sztarbansztar #azaszepzoldgyep

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Klau egy zöld ruhában pózol, ami rendkívül jól áll neki. A kicsit kihívóbb ruhákat sem veti meg, de nem hibáztatjuk, hiszen bombaformában tért vissza a képernyőre kisfia, Marcell születése után. Csak hogy mindenki nosztalgiázzon egy kicsit, megmutatjuk, hogy is nézett ki Clau a pályája elején.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top