Sztárok

Naponta hízott egy kilót Bangó Margit konyhájában Emilio

Emilio elmesélte, miért volt képtelen nemet mondani Bangó Margit főztjére.

 Emilió, a Nagy duett sztárja és családja eddig neje nagymamájánál, Bangó Margitnál lakott, ahonnan még májusban költöztek el. És mivel a híres nagyanyós híresen jól főz, Emilio képtelen volt ellenállni az elképesztően finom ételeknek.

„Fiatal házasként a hálószoba mellett sok időt töltöttünk a konyhában is. Hirtelen rengeteget felszedtem, amikor bekerültem a Bangó családba. Naponta majdnem egy kilót híztam, pontosabban 24 kilót szedtem magamra egyetlen hónap alatt. Anyósom kukoricás töltött káposztájának azzal a tűzforró, finom bodaggal képtelenség ellenállni, olyan is előfordult, hogy éjjel tizenegykor ültem az asztalhoz falatozni belőle” – mesélte a Borsnak Emilió.

Az énekes 2008-ban kapott gyomorgyűrűt, de rájött, hogy muszáj mozognia is a gyűrű mellett, és visszatért bokszolni. „Büszkén mondom, hogy ma már eljutottam arra a szintre, hogy ha végeztem az izzasztó gyakorlatokkal, és utána ránézek mondjuk két Túró Rudira, akkor van olyan erős önuralmam, hogy meg tudom állni, hogy nem eszem meg egyiket sem, mert akkor oda az edzéstervem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top