Sztárok

Zseniális levélben utasította vissza Simon Cowellt egy 12 éves fiú

Lehet, hogy még csak 12 éves, de Tom „Mouse” Smith már most tehetséges zenész. Nem csoda, hogy a Britain's Got Talent tehetségkutatója megpróbálta őt becserkészni.

Azután, hogy többször is keresték a Britain’s Got Talent tehetségkutatójától, a mindössze 12 éves Tom „Mouse” Smith zseniális – kézzel írott – levélben utasította vissza Simon Cowellt és csapatát. A fiúcska, aki hatéves kora óta gitározik, és kilencéves kora óta vállal élő fellépéseket is, úgy érzi, a tehetségkutatók világa nem neki való, ezért is mondott nemet már az első megkeresésre.

Csakhogy ezek után még többször is hívták őt különböző tehetségkutatókba, Tom ezért döntött úgy, hogy a közösségi média segítségével egyszer és mindenkorra egyértelművé teszi, hogy nem szeretne szerepelni. A fiú kézzel írt egy teljesen egyértelmű, ezzel együtt szuper udvarias elutasítást, amelyet lefotózott, majd közzétett Twitter-oldalán. Innen kezdett vírusként terjedni a dolog.

A szóban forgó levélben Tom egyébként annyit írt:

Kedves Simon és BGT (Britain’s Got Talent)! Ezúton is köszönöm az érdeklődést és a meghívásotokat a tehetségkutatóba. Sajnálom, ha az első válaszom nem volt teljesen egyértelmű, de nem szeretnék részt venni ezen a versenyen. Teljesen más okból írok dalokat és énekelek, olyan okokból, amiket még magamnak se tudok megfogalmazni. Nem kell visszahívnotok, hiszen ezt a levelet elég sokan látják majd. Az is biztos, hogy ezek után soha nem mehetek majd a műsorotokba, elvégre furán venné ki magát a levél után.

Olvass még többet Simon Cowellről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top