Sztárok

X-Faktor: ők már biztosan ott lesznek az élő show-ban

Szombat este kiderült, hogy Radics Gigi és Puskás Peti kiket visz magával az X-Faktor élő show-jába. Megalakult ugyanis a végső hármas a fiúk csapatánál és a 25 év felettieknél.

Radics Giginek nehéz volt döntenie, mert az X-Faktor mentorházába bejutott fiúk remekül teljesítettek. Puskás Peti mentorházas versenyzői közül azonban akadtak, akik hatalmas csalódást okoztak.

Radics Gigire a fiúk meghallgatása után nehéz döntés várt, hiszen az új szabályok értemében csak két énekest választhatott, akiket biztosan visz az X-Faktor élő show-jába. Hosszas gondolkodás után Gigi végül Nagy Krisztiánt és Gulyás Rolandot választotta. Barna Martint és Kovács Pált hazaküldte. Bereznay Dániel és Mézes Norbert sorsát pedig mentortársaira bízta. ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti úgy döntött, hogy Gigi csapatába Mézes Norbit juttatja be. Így Barna Martinnak, Kovács Pálnak és Bereznay Daninak a mentorházban véget ért a verseny.

Gigi után Puskás Petin volt a sor, hogy eldöntse, a 25 év felettiek kategóriájából kit visz magával az élő show-ba. Peti Berta Danit és Abaházi Nagy Líviát választotta. Vardanov Davidot és Rékasi Dezsőt hazaküldte. Snjezana Pecija és Hegedűs Péter sorsát mentortársaira bízta, ők pedig Pétert választották. Így Snjezana Pecija, Rékasi Dezső és Vardanov David számára véget ért az X-Faktor.

Vasárnap kiderül, hogy a lányok közül kiket juttat tovább ByeAlex, a zenekarok közül pedig kiket visz magával az élő show-ba Gáspár Laci a mentorházból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top