Sztárok

Vajna Tímea és Andy Vajna mingliként élnek

Vajna Tímea és a férje, Andy Vajna tudatosan választottak egy olyan életformát, amit sok házasság ki sem bír. Mingliként élnek, és egyelőre működik.

Ebből az évből legalább hat hónapot töltöttek külön, többek között azért, hogy Vajna Tímea megkapja az amerikai állampolgárságot.

Vajna Tímea és férje együtt ünnepelték Andy Vajna születésnapját augusztus elején

Ahogy a BEST magazin írja, úgynevezett mingliként élnek, ami nagyjából annyit jelent: együtt lenni, mégis külön élni, és bár ez az életforma manapság egyre népszerűbb, sok veszélyt tartogat. Többek között azt, hogy a házasságból elvész az intimtás. 

A feleségem fantasztikus egyéniség, jószívű, figyelmes. Imádom minden porcikáját, és ami a fő: nagyon szeretjük egymást.

Andy Vajna elmondta, hogy igazán esténként hiányzik neki Tímea, de fontosnak tartja, hogy támogassa a felesége törekvéseit. Vajna Tímea kinti életéről, arról, hogyan működik ez a mingli életforma, a magazinban olvashatsz bővebben. 

„Naponta többször beszélünk telefonon, ami persze nem ugyanolyan értékű, mint amikor este Timi mellettem hajtja álomra a fejét. Mindketten szem előtt tartjuk a célt, ami miatt meghoztuk ezt a döntést.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top