Sztárok

Túl a barátságon: Verebes István rá sem bír nézni Havas Henrikre

Keményen nekiment egykori kollégájának Verebes István. Szerinte Havas Henriknek nem tett jót az öregedés. Sem.

Szokatlanul erős hangvételű posztban fejezte ki nemtetszését Verebes István egykor kollégájáról, Havas Henrikről. „Havas neveletlensége sztárallűrré emelve virtuális gaztett” – fogalmaz a rendező, aki szerint Havas „nagyon rosszul vénült meg”.

A két férfi korábban évekig a Heti Hetesben vitázott egymással, emlékezetes, már akkor is alig voltak egy véleményen. Verebest már akkor is zavarta, hogy Havas belevág mások mondandójába, ahogy ezt friss posztjában is felrója a Tanár úrnak. A tévében azonban nem tűnt úgy, hogy valójában fújnának egymásra.

Havast mindenesetre nem érintette meg nagyon a dolog. „Nem olvasok ilyesmit, a Face­bookot sem követem. Miután szembesítettek ezzel a véleménnyel, így sem érzem azt, hogy különösebben foglalkoznom kellene vele. Korábban jóban voltam Verebessel, de jó ideje megszűnt kettőnk közt a kapcsolat, olyannyira, hogy évek óta nem is állunk szóba egymással” – árulta el a Blikknek.

Azért érdekes lehet a Tanár úr számára a Facebook-poszt másik oldalán lenni: általában Havas szól be bárkinek, aki szerinte rosszul vesz levegőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top